Informații Livrare

Informatii Livrare

Livrarea pentru produsele din site-ul spionescu.ro este una rapida si sigura.
Termenul de livrare estimativ standard pentru toate comenzile din site este de maxim 2 zile lucratoare, iar livrarea se va face in cele mai bune conditii.
Transportul pe site este gratuit pentru toate comenzile de peste 300 lei, iar pentru cele de sub 300 lei se impart astfel:

- Livrarea cu curierul pana la usa casei (Sameday) se va face contra sumei fixe de 15 lei;

- Livrarea prin sistemul de pachetomate (cunoscute si sub forma de lockere) Sameday, are costul fix de 9,90 lei;

Coletele vor fi impachetate tot timpul cu grija, sub stricta supraveghere a personalului responsabil.

Comenzile plasate în zilele de sâmbătă, duminică sau în timpul sărbătorilor legale vor fi procesate și confirmate în prima zi lucrătoare. Vânzarea si livrarea produselor se face exclusiv pe teritoriul României.

În cazul unor situații excepționale precum: stare de urgență/alertă, condiții meteo nefavorabile, blocaje rutiere și accidente sau alte situații economice speciale ( de tip black Friday, Crăciun, Sărbători Pascale, etc) care privesc strict programul de funcționare al curierului/transportatorului, se pot produce decalaje ale intervalului de livrare, însă termenul de livrare maxim nu poate depăși 30 zile. În cazul în care vânzătorul nu își îndeplinește obligațiile asumate prin contract deoarece produsul specificat nu livrează produsele în termen de maxim 30 zile acesta va informa imediat Cumpărătorul și va rambursa suma plătită de către Consumator.

Livrarea produselor către dvs este în responsabilitatea spionescu.ro deoarece vă transferăm proprietatea produselor prin intermediul unei firme de curierat iar riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor vă este transferat abia in momentul în care dvs sau o parte terță desemnată de dvs, alta decat transportatorul, intrați in posesia fizică a produselor.

Produsele sunt noi și sunt ambalate de către producători în mod corespunzător și adecvat, ambalajele primare fiind dimensionate perfect produselor pe care le conțin, astfel încât să nu existe nici un risc de șoc mecanic cauzat de ambalajul produsului. În acest sens singurele deteriorări pot fi cauzate de transportul și manipularea necorespunzătoare produsului de către curier până la locația dvs.

Vă rugăm să aveți în vedere că riscul de deteriorare a bunurilor vă este transferat în momentul în care dvs sau o parte terţă desemnată de dvs, alta decât transportatorul, intră în posesia fizică a bunurilor, în sensul în care este semnat documentul de primire a produsului care confirmă calitatea și integralitatea acestuia (deschidere la livrare)

Astfel, la intrarea in posesie a produsului, se recomandă în mod expres să inspectăți fără întârziere coletul, de preferat în fața curierului (verificare colet, amblaj, produs, după caz), să efectuați fotografii ale amblajului iar în cazul constatării unei deteriorări la produse sau ambalaje, sunteți obligat sa solicitați întocmirea unui proces verbal de constatare a defecțiunii/distrugerii sau să menționați curierului în scris aceste aspect. În caz de orice deteriorare sau defect, dvs nu sunteți obligat să acceptați coletul. Sesizările legate de daunele provocate în timpul transportului sunt acceptate doar la momentul sosirii coletului. Din momentul intrării în posesie a produsului, dvs răspundeți de calitatea, integritatea, funcționalitatea acestuia.

Va dorim spor la shopping!