Aspecte Legale

Produsele noastre, inclusiv camerele de supraveghere, fac parte din categoria dispozitivelor de monitorizare, care sunt în mod obișnuit instalate în magazine și/sau showroom-uri pentru a asigura securitatea bunurilor expuse.

În momentul în care activăm astfel de camere, este esențial să informăm toate persoanele vizate că se află sub supraveghere video.

Conform legislației în vigoare din România, utilizarea acestor dispozitive este permisă doar cu acordul explicit al persoanelor sau persoanelor care sunt monitorizate prin intermediul acestor dispozitive.

Sub nicio formă nu susținem sau încurajăm folosirea produselor noastre pentru a filma sau surprinde viețile private ale altor persoane.

Spionescu nu își asumă nicio răspundere pentru utilizarea incorectă sau neconformă cu legislația în vigoare a produselor noastre și nu va fi făcută responsabilă pentru utilizarea indecentă sau neadecvată a dispozitivelor noastre de tip „spion”. Este responsabilitatea utilizatorilor să respecte legile și regulamentele aplicabile în utilizarea produselor noastre.